Una jove de 27 anys mor ofegada en un gorg de Riudaura

tamara_maya

tamara_maya

Una jove de 27 anys ha mort a primera hora d’aquesta tarda ofegada al gorg de la Surita, al municipi de Riudaura. Els fets han passat poc després de la una de la tarda, quan la Direcció General de Protecció Civil ha rebut l’avís del rescat d’una dona que ha mort mentre es banyava en un gorg que es troba molt a prop del poble. La víctima, Tamara Maya, de 27 anys i nacionalitat espanyola, era veïna d’Olot i havia anat sola a banyar-se. Han estat uns banyistes que es trobaven a la mateixa zona els que han avisat al telèfon d’emergències 112 de què hi havia un cos surant a l’aigua. Dues ambulàncies del SEM s’han desplaçat al lloc dels fets i els seus tècnics han intentat reanimar la víctima, però no ha estat possible. Fins al gorg s’hi han desplaçat, també, quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, que han fet l’aixecament del cos.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta.

De moment es desconeix la causa que hauria provocat la mort de la jove. D’entrada es descartaria que s’hagués ofegat, donada la poca profunditat del gorg. En tot cas haurà de ser l’autòpsia la que arribi a una conclusió. Protecció Civil de la Generalitat recorda algunes recomanacions a l’hora de banyar-se en rius i rieres com no tirar-se de cap a l’aigua si no se sap la profunditat que hi ha en un indret o si hi ha roques a la zona; intentar anar sempre acompanyat, i comprovar que a la zona hi hagi cobertura de telèfon per si cal avisar al 112 i si un persona va sola a banyar-se, avisar prèviament als familiars o amics d’on anirà.

 

Deixa un comentari