Rita Martorell s’inspira en la mitologia grega per fer el cartell de les Festes del Tura ’12

cartell_festes_del_tura_2012

cartell_festes_del_tura_2012Aquest vespre s’ha presentat el cartell de les Festes del Tura 2012, obra de l’artista olotina Rita Martorell. La imatge de la festa major d’Olot s’ha presentat aquest vespre, amb la presència de nombrosos olotins i autoritats locals. Martorell s’ha inspirat en la mitologia grega per fer el cartell i en concret en Ícar, el fill de Dèdal. Diu la mitologia que va ser empresonat amb el seu pare al laberint que aquest últim havia construït per ordre de Minos, rei de Creta. Per poder escapar del laberint, el seu pare va fabricar unes ales per tots dos amb plomes i subjectades amb cera. Precisament aquestes dues ales són les que Rita Martorell ha imprès al cartell, que va en consonància amb l’ala de l’escut d’Olot. Qui sap si, com la mitologia grega, aquestes ales portaran als olotins fins al cel…

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta.