La Garrotxa ofereix 250 activitats aquest estiu

tursime_garrotxa

tursime_garrotxaAquest estiu la Garrotxa disposa d’una àmplia oferta d’activitats. Es tracta de gairebé 250 propostes programades entre aquest juliol i fins el juny de l’any que ve que es dóna a conèixer amb el nom del Descobreix la Garrotxa+Activa. Un total de 10 Ajuntaments de la comarca i diferents empreses privades a través de Turisme Garrotxa han treballat conjuntament per fer possibles des de visites guiades, excursions i moltes altres experiències dirigides a tots aquells que volen viure a fons la nostra comarca.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta.

Aquest estiu, apropar-se a la Garrotxa tindrà més atractius que mai. El programa de visites guiades i excursions del Descobreix la Garrotxa arriba a la 12ena edició amb l’objectiu d’atraure nous visitants a la comarca. Turisme Garrotxa amb 10 Ajuntaments, diferents empreses adherides i el Parc Natural organitzen un centenar de propostes entre les diferents freqüències amb què s’han programat les 4 excursions i les 12 visites guiades d’aquest any.

En aquesta ocasió, a més dels recorreguts habituals, s’ha ampliat la visita pel romànic de Beuda que, des d’aquest estiu, també portarà els visitants a les esglésies romàniques de Maià de Montcal gràcies la decisió dels dos Ajuntaments de sumar esforços per donar a conèixer el seu llegat cultural.

Aquest any també s’ha creat el +Activa, noves propostes d’activitats pensades per poder descobrir i viure intensament diferents espais de la comarca i que porten a terme diferents empreses privades adherides a Turisme Garrotxa. Rutes per fer amb bicicleta elèctrica, sortides amb burro, Nordic Walking i gimcanes nocturnes són algunes de les sortides que es poden fer a partir d’aquest estiu a la Garrotxa.

El Descobreix la Garrotxa+Activa és el resultat del treball que, una vegada més, han realitzat de forma conjunta el sector turístic públic i privat de la comarca a través de Turisme Garrotxa. Del març de 2011 al juny de 2012, 2.194 persones han participat del Descobreix la Garrotxa, 300 més que la temporada anterior.

Deixa un comentari