Sant Feliu de Pallerols s’ha fet seu el “guateque” de l’estiu

fans_los_sirex

fans_los_sirexHan passat pocs dies de la celebració de la Festa dels anys 60 a Sant Feliu de Pallerols i l’organització en fa valoració. Tant l’Ajuntament com l’associació Fent Amics Nostàlgics dels 60 valoren l’esdeveniment d’èxit absolut. La festa començava a les vuit del vespre per a tots els que volien sopar al mateix recinte, tot seguint la música amb el D’j Joan Soler i Els Corbs Negres. Faltava poc per la mitjanit quan el president de FANS, Jordi Sellas, presentava a Los Sírex. Aquesta era una de les actuacions més esperades, doncs era la primera vegada que aquesta formació, considerada com la pionera de la música pop estatal dels seixanta, actuava a la Festa dels Anys Seixanta de Sant Feliu de Pallerols, la qual cosa, i aprofitant l’avinentesa del desè aniversari de FANS, va ser un dels concerts més memorables dels darrers anys.  

Joan Casas, alcalde de Sant Feliu, ha comentat que pretenien convertir aquesta festa en “El Gran Guateque de l’Estiu“ i ho han aconseguit. De la seva banda, Jordi Sellas, president de FANS, ha afegit que ha estat molt important per l’associació l’actuació de Los Sírex, ja que és un dels grups dels anys 60 més emblemàtics, ja que encara conserven la formació original. Acabada la festa, FANS prepara per a principis del mes vinent la visita a la ciutat de Tomelloso, convidats a la festa que organitzen els homònims de “La Penya Los Canuthi”, mentre que a final del mes d’agost els FANS viatjarem a Liverpool on, amb motiu del cinquantenari dels Beatles, se celebrarà la convenció i la festa de celebració per aquest aniversari.

 

Deixa un comentari