S’atura el projecte de veles d’estiu a Olot

la_guardiola

la_guardiolaFinalment, el projecte de l’envelat d’oci nocturn que l’Ajuntament d’Olot volia promoure aquest estiu al sector de la Guardiola no ha estat possible. Segons el consistori, hi havia empresaris de l’oci nocturn interessats, però el fet que la ubicació no es repetirà l’any vinent els ha tirat enrere a l’hora de fer la inversió per condicionar l’espai. La Guardiola és el sector d’activitats econòmiques que l’Ajuntament reserva perquè s’hi puguin implantar futures empreses, i per això, la parcel·la on es volien ubicar les veles amb música a la nit pot ser que deixi d’estar lliure l’any vinent. L’Ajuntament espera poder oferir un emplaçament fixe l’any vinent per ubicar-hi les veles d’oci nocturn els propers estius.

Deixa un comentari