La iniciativa ‘Circ a les places’ aplega a centenars de persones

circ_places

circ_placesTots els dimecres del mes de juliol, les places d’Olot s’omplen d’acròbates, pallassos i músics. Es tracta d’una de les activitats de més èxit de la Cua del Drac, el Circ a les places, que enguany viu la seva segona edició i és una de les activitats més concorregudes de la programació de la Cua del Drac. Ahir es va fer el tercer dels quatre esdeveniments de circ que es pot veure aquest estiu a la ciutat. Els artistes de circ que venen a la ciutat estan molt agraïts amb aquesta proposta i la resposta de la gent és més que positiva i els nens són els que en gaudeixen més. El proper dimecres serà l’últim dia de circ a les places d’Olot. Però la companyia programada no serà la que s’havia anunciat, per causes fortuïtes. Malgrat l’incident, no varia ni l’indret, a la Plaça Campdenmàs, ni l’hora, a les vuit del vespre.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta.