1.800 musulmans comencen el Ramadà a la Garrotxa

ramada

ramadaAvui ha començat el Ramadà, un dels pilars de l’islam, i que consisteix en fer dejuni durant les hores diürnes per purificar el cos. A la Garrotxa hi ha uns 1.800 musulmans que seguiran aquesta pràctica durant els propers trenta dies. L’arribada del Ramadà altera la vida quotidiana dels practicants de l’islam. És conegut arreu com el període de dejuni dels musulmans, però l’objectiu no és només abstenir-se, sinó fer un esforç conscient per a millorar la conducta i tenir més autodisciplina. Un dels problemes que tenen aquest any els musulmans és que el ramadà coincideix amb l’estiu, i el dejuni de begudes es fa menys suportable, a part que el dia és més llarg. Durant aquest període també s’intensifiquen les pregàries. El Ramadà es practica durant el novè mes del calendari musulmà, i acostuma a tenir trenta dies de durada. És una pràctica que purifica el cos, i que dura de lluna a lluna nova.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta.

Deixa un comentari