Mor un dels ferits ingressat a Vall d’Hebron i ja són quatre les víctimes pels incendis de l’Alt Empordà

incendi_bombers_bombers2

incendi_bombers_bombers2Ja són quatre les víctimes mortals dels incendis a l’Alt Empordà després de la mort d’un home de nacionalitat francesa i 64 anys que es trobava ingressat en estat molt crític a l’Hospital de la Vall d’Hebron. Segons el darrer comunicat del Departament de Salut, vuit persones continuen ingressades a diversos centres, sis de les quals en estat greu. A la Unitat de Cremats de l’Hospital Vall d’Hebron hi ha quatre ingressats en estat greu i a l’Hospital Trueta de Girona van ingressar quatre pacients, dos dels quals continuen a la UCI i els altres dos estan en observació. En les darreres hores, el Sistema d’Emergències Mèdiques ha realitzat 44 assistències sanitàries relacionades amb els incendis.

L’home que estava ingressat des d’aquest diumenge a l’Hospital Vall d’Hebron en estat molt crític ha mort en les darreres hores, segons ha informat el Departament de Salut a través d’un comunicat. Amb aquesta s’eleven a quatre les víctimes mortals pels incendis de l’Alt Empordà.

El SEM ha atès en les darreres hores 47 persones, de les quals 23 van ser traslladades a diversos centres sanitaris. Actualment vuit pacients continuen ingressades: quatre a Vall d’Hebron i quatre a l’Hospital Trueta.

Els quatre pacients de Vall d’Hebron estan ingressats a la Unitat de Cremats i es troben en estat greu. Tres pacients són homes de 70, 36 i 56 anys i el quart és una dona de 45 anys. Al Trueta, dos dels pacients, una dona de 42 anys i una nena de 10, es troben ingressades a la Unitat de Cures Intensives (UCI) i les altres dues pacients, una dona de 85 anys i una jove de 18 anys, estan en observació i evolucionen favorablement.

A més, l’Hospital de Figueres ha atès en les darreres hores 26 pacients, cinc dels quals van ser finalment traslladats a altres centres i la resta van ser donats d’alta.

El Departament de Salut ha informat que aquest diumenge a la nit es va obrir el consultori de Portbou i el Centre d’Atenció Primària Ernest Lluch de Figueres per si calia acollir els pacients derivats de l’Hospital de Figueres. A més, es va reforçar la plantilla del CAP de Llançà.