Reoberta l’AP-7 en sentit sud entre La Jonquera i Borrassà i la N-II entre la Jonquera i Llers

incendi_emporda_AP7

incendi_emporda_AP7L’autopista AP-7 ja està reoberta en sentit sud entre La Jonquera i Borrassà, segons informa la Direcció General de Protecció Civil, i ara és practicable en els dos sentits. Però set vies continuen afectades per l’incendi de l’Alt Empordà. La N-II està tancada entre la Jonquera i Llers; la GIP-5101 està talada entre Avinyonet de Puigventós i Terrades; la Gi-504 entre Agullana i Terrades; la GI-500 i la GI-501 tallades a Agullana; i la GI-610 a Vilajuïga. A més, s’ha prohibit el pas als vehicles de tercera categoria a la N-260 entre Portbou i Figueres. 

La carretera N-II entre la Jonquera i Llers, en tots dos sentits de la marxa, s’ha reobert al trànsit aquest dilluns al matí, segons ha informat el Servei Català de Trànsit, després que es restringís a causa de l’incendi de la Jonquera, declarat aquest diumenge. Cinc vies més però, continuen afectades pel foc a l’Alt Empordà. Així es mantenen tallades la GI-500 i la GI-501 a Agullana, la GI-504 entre Agullana i Terrades, la GI-610 a Vilajuïga, la GIP 5101 entre Avinyonet de Puigventós i Terrades. A més, el pas dels camions i vehicles articulats, de tercera categoria, està prohibit a la N-260 entre Portbou i Figueres.

x