Puig apel·la a la col·laboració ciutadana per denunciar comportaments com ara llençar burilles des dels vehicles

incendi_emporda_cremat4

incendi_emporda_cremat4El conseller d’Interior, Felip Puig, ha apel·lat a la col·laboració ciutadana per denunciar conductes com ara el llençament d’una burilla des del vehicle en marxa per evitar així episodis com els incendis a l’Alt Empordà. Tot i reconèixer no voler convertit el país en un “estat policial”, ha assegurat que la tecnologia ha avançat com per poder utilitzar una fotografia d’una matrícula feta amb el mòbil i poder denunciar a l’infractor. Per altra banda, ha assegurat que faran “totes les investigacions possibles” per poder trobar els culpables dels incendis originats a la Jonquera i Portbou, tot i que també ha reconegut que serà complicat. “Arribarem fins al final”, ha assenyalat aquest dimarts a Figueres.