Més de cent joves treballen pel seu municipi

brigades

brigades135 joves aprofiten les vacances d’estiu per treballar per al seu municipi. Són les brigades de voluntaris d’estiu, formades per nois i noies de 14 i 15 anys que dediquen el seu temps lliure a diferents feines de millora per al seu poble. La falta d’una oferta d’estiu que s’adrecés a aquesta franja d’edat, va portar a la creació d’una activitat que aquest estiu –en la seva 7a edició- es porta a terme a 8 municipis a través del Consell Comarcal.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

A la Vall de Bianya, els participants a les brigades d’estiu treballen cada matí per posar a punt el que serà el seu futur espai de trobada. De dilluns a divendres durant tot el juliol s’encarreguen de condicionar aquest nou espai jove. 8 municipis de la Garrotxa tenen aquest any brigades d’estiu. A més de la Vall de Bianya, també n’hi ha a Castellfollit de la Roca, Les Preses, Riudaura, Sant Jaume de Llierca, Santa Pau, la Vall d’en Bas i Sant Feliu de Pallerols. 22 joves formen part de les brigades de Sant Feliu de Pallerols que aquest estiu fan tasques de suport a la guarderia i al centre de dia. També hi ha voluntaris que s’encarreguen del manteniment del mobiliari urbà i d’altres serveis del municipi.