Martí Bassols i Carles Bosch, nous ambaixadors d’Olot al món

ambaixadors3

ambaixadors3Olot ja té dos nous ambaixadors al món. Es tracta de Martí Bassols i Carles Bosch. L’alcalde de la ciutat, Josep Maria Corominas, els ha presentat aquest dijous. Martí Bassols (Olot, 1936) és catedràtic de dret administratiu de la Universitat d’Alcalá de Henares, professor de dret a la Universitat Complutense de Madrid, president de l’Associació de Dret Urbanístic, durant molts anys lletrat de les Corts i encara vui advocat amb despatx a Madrid. Bassols va ser pregoner de les Festes del Tura ara fa 20 anys, el 1992 i manté relació amb l’Orfeó Popular Olotí. Per la seva banda, Carles Bosch (Olot, 1960) és metge dentista especialitzat en ortodòncia i ha exercit com a professor titular al Royal Dental College d’Aarhus (Dinamarca). Allunyat d’Olot per motius acadèmics i professionals durant 24 anys, Bosch ha explicat que per ell “és un honor ser d’Olot i adquireix aquesta responsabilitat amb un gran respecte”. En aquest moment viu i treballa a Seewen. Aquests dos ambaixadors s’uneixen a Joan Soler, missioner olotí a la diòcesi de Dapaong, al Togo.

Deixa un comentari