Millores al paisatge urbà de la Canya

Foto: El Punt Avui

Foto: El Punt AvuiEL PUNT AVUI/OTV.- Després dels treballs de soterrament de la línia telefònica, l’Ajuntament de la Vall de Bianya ha fet retirar els pals que sostenien els cables de telefonia a la Canya. Amb aquests canvis en el paisatge urbà, ha enllestit un paquet de millores a la travessera del municipi, un indret molt transitat, ja que uneix la Vall de Bianya, Sant Joan les Fonts i Olot i és l’accés als túnels de Collabós.

 

Prèviament, s’hi havia dut a terme la millora de la senyalització horitzontal, la renovació dels serveis i de les voreres després de substituir-hi els senyals verticals que no eren prou visibles i de restituir-hi els que hi havia abans de les obres. Finalment i també a la Canya, l’Ajuntament hi ha dut a terme el manteniment dels jocs infantils públics.