Jennifer Pareja, plata garrotxina als Jocs Olímpics

medalla_pareja

medalla_parejaLa jugadora olotina es va penjar ahir la medalla de plata després que el seu equip perdés la final contra els Estats Units. La selecció espanyola, debutant als Jocs, ha sorprès a tothom situant-se entre les millors durant tota la competició, amb una brillant actuació de la seva capitana, Jennifer Pareja. 

 

El partit va començar amb bon peu per les noies de Miki Oca amb dos gols de la garrotxina, que va situar Espanya més a prop de l’or. Però l’alegria va durar poc, ja que el gol de l’empat va determinar la superioritat nord-americana, amb una defensa i atac molt potents. El segon quart acabava amb un 5 a 2 i el tercer amb un 7 a 2, però l’equip liderat per Pareja no es va desanimar. A l’últim quart, la capitana va fallar un penal, però va tornar a marcar deixant el marcador 8 a 5. 

Aquesta no és, però, una derrota amarga, ja que després d’un gran paper en la seva primera participació en uns Jocs, aquest jove equip ha fet història emportant-se una medalla.