L’acusació vol Joan Vila a 100 km d’Olot i Castellfollit

joan_vila

Foto: El Punt AvuiEl lletrat Rafel Berga, que exerceix l’acusació particular contra Joan Vila, en representació dels familiars de cinc dels onze ancians assassinats al geriàtric la Caritat, proposa que l’acusat no pugui viure a Olot ni Castellfollit de la Roca, el seu poble, i que no pugui acostar-se a menys de 100 km a aquestes poblacions durant seus els permisos penitenciaris ni dins dels deu anys següents a la condemna.

La defensa, en canvi, proposa que Vila compleixi una pena d’arrest domiciliari, o llibertat vigilada a casa seva, a Castellfollit de la Roca.
Pel que fa a la pena, Berga sol·licita un total de 202 anys i mig per onze delictes d’assassinat amb traïdoria, considerant que tres dels assassinats van ser amb encarnissament. A més, Berga demana 450.000 euros d’indemnització per als familiars de les cinc vícitmes que representa, mentre que el fiscal en demana 530.000 per a tots els familiars dels onze ancians que Vila va confessar haver matat.

 

Deixa un comentari