L’actriu olotina Anna Roca recrea el mite de Frankenstein

Foto: El Punt Avui

Foto: El Punt Avui La companyia de teatre de l’actriu olotina Anna Roca produeix amb Esencia Producciones, d’Osca, i Produccions de Ferro, de Mallorca, una adaptació de Frankenstein. L’obra es titula ‘Frankenstein. Víctor i el mostre’, i és una recreació de la novel·la de Mary Shelley, adaptada a un públic familiar i adult.

Pep Sardà s’ha encarregat de la dramatúrgia i de la direcció i ha adaptat la novel·la al teatre. L’obra està interpretada per Anna Roca i Elena Gómez i també hi participa Pilar Barrio. El fil conductor és una festa de pijames en la qual participen dues nenes. La història del mite de Frankenstein l’expliquen elles a través de ninots.

Les tres productores estan assajant l’obra a Mallorca i tenen previst preestrenar-la a Calvià. L’Ajuntament d’aquest municipi mallorquí els ha allotjat al seu teatre i els ha facilitat la residència. Abans de l’estrena, que està prevista pel 3 de novembre en el marc de la fira de Manacor, l’obra arribarà a Olot, entre el 12 i el 18 de setembre. Després de Manacor iniciaran una gira per la Península i, més endavant, faran representacions a l’Estat francès.