L’Olot jugarà un partit solidari per Càritas i Special Olympics

PARTIT_SOLIDARIDemà a les 8 del vespre tindrà lloc un partit solidari entre la UE Olot i la UE Llagostera a l’Estadi Municipal d’Olot. Aquest enfrontament serà a benefici de Càritas Garrotxa i d’Special Olympics Catalunya.

El partit ha estat organitzat per la Unió Esportiva Olot en el marc del conveni de col·laboració que té signat amb Càritas Garrotxa i dóna continuïtat a les diverses accions de caire solidari que han vingut organitzant conjuntament ambdues entitats. Tots els beneficis que s’aconsegueixin a través d’aquesta jornada aniran destinats íntegrament a les entitats solidàries. Hi haurà una sèrie d’activitats abans, durant i després de l’enfrontament. Seran relacionades amb la recollida d’aliments que el públic assistent donarà en benefici de les persones més necessitades.