La Garrotxa al barri de Gràcia

carrer_verdi

carrer_verdiEl Punt Avui/OTV .- Els veïns del carrer Verdi de Gràcia de Barcelona, guanyadors del concurs d’ornamentació dels carrers de la festa major, van obtenir un xec regal per gaudir d’una estada de cap de setmana per a dues persones a la Garrotxa, ofert per associats a Turisme Garrotxa.

El premi consisteix en dues nits a la casa de turisme rural Mas Garganta, un àpat a La Perla i un a la Fonda Barris, i, entre altres coses, una passejada amb burro gràcies a Rucs i Someres.

D’altra banda, les festes del Tura d’Olot també van fer-se un lloc al carrer Verdi de Gràcia. L’Ajuntament d’Olot va muntar un quiosc per fer promoció del Tura on, a més, el grup Cuina Volcànica va oferir tastets de plats amb productes de la terra.

 

 

Deixa un comentari