Creen un joc de pistes de la faràndula olotina

FARANDULAAquest cap de setmana tindrà lloc la primera sessió del Joc de la faràndula, que forma part del programa de sortides del Descobreix la Garrotxa, i que es repetirà cada últim dissabte de mes. És una de les activitats impulsades des de l’Hotel Restaurant La Perla d’Olot que, amb motiu del seu 40è aniversari, va tematitzar les habitacions amb els elements de la faràndula per oferir nous atractius als seus clients. 

L’activitat es dirigeix a les famílies amb nens i nenes a partir de 3 anys que vulguin participar en un recorregut per diferents espais del centre de la ciutat relacionats amb els gegants, nans, cavallets i la resta de figures del bestiari olotí. L’objectiu és que els més petits, però també els grans, puguin descobrir Olot a partir d’un dels elements més estimats de la ciutat: la faràndula.

El cost per cada nen participant és de 10 euros i consta d’un joc dedescoberta-gincana, dirigit per un guia-monitor. Els nens hauran d’anar acompanyats. També inclou menú infantil de la faràndula al restaurant La Perla d’Olot, on al finalitzar s’obtindrà un diploma d’aprenent de bruixot.