Dediquen un pòster a la figura del Cap de Lligamosques

cap_lligamosques

cap_lligamosquesAquest dissabte es presentarà el nou pòster centrat en la figura del Cap de Lligamosques, l’inseparable company dels Gegants d’Olot, que encara avui obre el pas als seus senyors en tots els balls i cercaviles. L’acte tindrà lloc davant del Museu dels Sants, després d’una petita cercavila que arrencarà a la Plaça Major a les 5 de la tarda, i que coincidirà amb l’exposició ‘Capgrossos, pigues i berrugues. Figueres, Olot, Vic i els seus esparriots’, que es podrà veure al Museu dels Sants fins el proper 11 de setembre. Del pòster se n’editaran 4.000 exemplars, que es podran adquirir a l’oficina de turisme al preu d’un euro. Ara bé, tothom qui assisteixi a la presentació d’aquest dissabte serà obsequiat amb un exemplar de franc. El disseny és de Teia Boada i hi ha col·laborat el fotògraf Carles Gil.