L’ÉsDansa supera el llindar dels 9.000 espectadors

Esdansa

EsdansaMés de 9.500 persones van passar entre el 21 i el 26 d’agost per l’ÉsDansa, el Festival internacional de música i dansa de Les Preses. Això fa que la organització faci un balanç positiu d’aquesta trentena edició, ja que s’ha superat per segon cop consecutiu la xifra dels 9.000 assistents.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

ÉsDansa ha arribat als 30 anys de vida aquest 2012, i ho ha fet amb una bona salut. Així ho afirma el Marboleny, organitzadors del festival de Les Preses, que en fa una valoració molt positiva. Aquesta xifra, segons el Marboleny, confirma el festival com el referent del seu gènere a Catalunya. Un estatus al que s’ha arribat després d’un llarg recorregut i la implicació de gairebé 200 voluntaris. Una de les novetats d’aquesta edició, que ha volgut augmentar la participació del públic al festival, han estat els tallers per a adults ÉsDansa’t. Aquests tallers buscaven que la gent conegués en primera persona les danses d’arrel típiques del país.

Aquesta és una línia en la que insistirà en properes edicions del festival, així com en portar els millors grups internacionals. L’ÉsDansa 2012 ha ofert al públic la tradició cultural d’Argentina, Armènia, Kabardino-Balkària, Belize, Venezuela o la Índia, entre els indrets més remots d’aquesta edició.