Olot Fotografia manté el nivell, tot i les dificultats

Olot_Fotografia

Olot_FotografiaLa Biennal Olot Fotografia ha arribat aquest any a la seva desena edició. Un certamen que enguany ha deixat molt bon sabor de boca a l’organització, ja que s’esperava que la crisi econòmica minvés la qualitat de les 64 exposicions que s’oferien, però es considera que s’ha mantingut el nivell de les darreres biennals.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La fotografia es posa molts cops a un nivell inferior respecte altres disciplines artístiques, i l’associació Olot Fotografia fa anys que vol trencar amb aquesta idea. L’acte més important dels que organitza en aquest sentit és la Biennal d’Olot Fotografia, que aquest any ha arribat a la seva desena edició. Una biennal que els organitzadors valoren de forma molt positiva. En total hi ha hagut 64 exposicions repartides en diferents seus de la Garrotxa. Tot i que hi ha hagut menys punts de mostra respecte altres anys, s’han augmentat el nombre d’exposicions, i malgrat la situació econòmica actual, la qualitat d’aquestes mostres s’ha mantingut o superat, fent que creixés l’interès per la biennal. Ja s’han clausurat la major part de les exposicions de la Biennal Olot Fotografia, però encara queden algunes mostres obertes al públic, en espais com bars o residències o bé a l’església vella museu de Castellfollit de la Roca.

 

x