Olot Televisió es dota d’una guia d’experts

Guia_dexperts2

Guia_dexperts2

Ha nascut La Guia d’Experts d’Olot Televisió. Formada per una quarantena d’experts i professionals en diferents àmbits, la guia pretén donar visibilitat i promocionar a persones de la Garrotxa, o que d’alguna manera hi estan vinculades, que destaquen en la seva feina diària. Són homes i dones, experts i expertes, que aportaran un plus de qualitat als nostres programes. Així, quan l’actualitat ho requereixi, intervindran als diferents espais informatius explicant la seva opinió sobre un tema en concret, com veuran ja en aquest informatiu. La Guia d’Experts es va presentar aquest divendres. Olot Televisió és la primera televisió local que impulsa una iniciativa com aquesta, i és la primera vegada que un projecte de la cadena implica a tants professionals.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta.

La presentació de la Guia d’Experts d’Olot Televisió s’ha fet aquest divendres a la tarda amb una fotografia de família a la Plaça Clarà d’Olot. Ells són les veus autoritzades que analitzaran i opinaran des de la seva reconeguda experiència professional les notícies que es produeixin a la Garrotxa. Les persones que formen part d’aquesta guia d’experts han aplaudit la iniciativa i no es descarten futures incorporacions. Olot Televisió és una empresa privada amb vocació de servei públic i, per aquest motiu s’impulsen aquest tipus d’iniciatives, que volen promocionar la societat civil garrotxina. Els principals objectius d’Olot Televisió són oferir una informació de proximitat i plural i vincular-se amb el territori. Més enllà de les audiències, aquest compromís, juntament amb el d’oferir un producte de qualitat, ha fet de ‘La televisió de la Garrotxa’ el mitjà de referència a la comarca i amb el que s’informen la majoria dels garrotxins.

 

x