La Garrotxa enviarà 1.200 persones en bus a Barcelona per l’11-S

busos

busosFins la data ja s’han organitzat 24 busos a la Garrotxa que l’11 de setembre portaran unes 1200 persones fins a Barcelona per celebrar la manifestació de la Diada. L’Assemblea Nacional Catalana encara espera més persones que puguin acollir-se a fer el viatge en autobus. La resposta a la convocatòria de manifestació a la Garrotxa ha desbordat tant als organitzadors com a les empreses de transports.

 

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Veure la opinió de Quim Albert, analista polític i professor d’història

L’aparcament del supermercat Consum és el punt de trobada on l’11 de setembre bona part dels garrotxins que participaran a la manifestació de la Diada de Catalunya pujaran als autocars per viatjar fins a Barcelona. Dels diferents municipis de la Garrotxa partiran un total de 24 busos organitzats per l’Assemblea Nacional Catalana, amb unes 1200 persones al seu interior. Només a Olot, ahir al vespre ja comptaven amb 11 autocars per anar fins a la ciutat comtal. Aquest mateix matí s’ha sumat un 12è bus per si encara hi ha persones que volen utilitzar aquest mitjà de transport per participar a la manifestació. La resposta a la convocatòria ha superat les expectactives de l’organització. Totes les companyies d’autocars han posat facilitats per oferir autocars als manifestants. La demanda també els ha desbordat. No recorden haver tingut mai tants encàrrecs amb motiu d’una manifestació. Els autocars són buscats a tot Catalunya. Els últims contractats per l’Assemblea Nacional Catalana a la Garrotxa provenen de Barcelona i de Banyoles. No queda cap més autocar per portar els garrotxins fins la manifestació de l’11 de setembre.

Deixa un comentari