Mor atropellat el conductor d’un vehicle després de sortir del seu cotxe a l’A-26 a Montagut i Oix

accident_mortal_castellfollit

accident_mortal_castellfollitUna persona ha mort aquest dijous al vespre a causa d’un atropellament a l’A-26 a Montagut i Oix, segons informa el Servei Català de Trànsit. Es tracta del conductor d’un vehicle que ha aturat el seu cotxe, n’ha sortit i posteriorment ha estat atropellat per un altre turisme que circulava en sentit Girona. Aquest no s’hauria aturat i ha estat detingut pels Mossos d’Esquadra al cap de pocs minuts en una benzinera de Banyoles. L’accident ha estat a dos quarts de vuit de la tarda. El trànsit està tallat en tots dos sentits de la marxa al quilòmetre 76 de l’A-26 i es desvia per Castellfollit de la Roca. Fins al lloc del sinistre s’han mobilitzat quatre patrulles de Mossos, dos dotacions de Bombers i dues ambulàncies del SEM.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Estat del trànsit en temps real (Gencat Trànsit)