150 actes per a totes les edats, de dia i de nit

engalanament_festes_tura

engalanament_festes_turaLes Festes del Tura 2012 tenen un total de 150 actes programats pel gaudi de tothom. Tota la ciutat està preparada per viure novament la festa major d’Olot mentre són vetllats pels serveis de seguretat i de sanitat de la ciutat. Aquest divendres al matí era torn d’ultimar detalls per a l’inici de la Festa. Tots els carrers del centre de la ciutat s’han engalanat per acullir els diferents actes. Des de l’Ajuntament es recorda que les festes porten despeses però també molta riquesa per a la ciutat. A partir d’avui i fins dimarts Olot Televisió farà un seguiment dels principals actes que s’organitzen durant les festes del Tura que es podran veure cada dia a Les Notícies.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

A nivell de seguretat, novament mossos d’Esquadra i Policia Municipal es coordinen per tal de prevenir o solventar incidències amb un desplegament especial durant tots els dies de les festes del Tura. Diversos agents patrullaran de dia i de nit per garantir l’ordre públic. A nivell sanitari, el servei d’urgències de l’Hospital Sant Jaume d’Olot ja està preparat per acollir qualsevol incidència amb l’ajuda de la Creu Roja, que té la seu al Firalet però que vetllarà amb equips a tots els actes on hi hagi una major afluència de gent. Les festes del Tura 2012 compten amb un total de 150 activitats previstes que esperen ser gaudides amb el civisme i la precaución que es mereix una festa tan reconeguda i per tant, tant participades com les Festes del Tura.