Diversió per oblidar-se dels problemes del dia a dia

AOAPIX

AOAPIXL’Associació d’Olotins d’Amics del Porc i el Xai, l’AOAPIX, no fallen de nou en aquesta edició, i tot i que no introdueixen novetats en els seus actes, asseguren gresca per a tothom. Tenen pinta de poc treballadors, i de ser molt aficionats a la gresca. Però l’AOAPIX només compleix amb una d’aquestes premisses. I és que des de fa anys, els Amics del Porc i el Xai organitzen alguns dels actes més populars del programa de Festes del Tura, el concurs de paelles que cada any compta amb més participació.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La voluntat de l’AOAPIX és clara: assegurar una bona dosi de diversió a tots els que hi volen participar, i deixar de banda tots aquells problemes a que ens aboca la rutina, tal com demostra el seu original programa d’actes, que arriba dins d’una ampolla, com un nàufrag que demana auxili a les mateixes festes. Un exemple de la popularitat dels seus actes el trobem en el Concurs de Paelles, que serà el proper dilluns 10 de setembre. Des del passat 28 d’agost ja no es poden inscriure més colles perquè s’ha esgotat tot l’espai disponible, pensat perquè hi puguin participar fins a 34 arrossos diferents, que es menjaran uns 952 comensals. Els amics del porc i el xai insten a tothom a passar-s’ho bé, a gaudir dels seus actes i a comprar el mocador de festes de la colla.

 

 

Deixa un comentari