La batalla més pacífica i més lluïda

BATALLAFLORS

BATALLAFLORSUn dels actes més emblemàtics de les Festes del Tura és la batalla de les Flors. Aquest any creix en número de carrosses, fins arribar a les 10 colles participants. Els organitzadors de l’acte, el Centre d’Iniciatives Turístiques, també va presentar una nova litografia de la col·lecció Farandulàrium, dissenyada un cop més per Tavi Algueró.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La batalla de les flors s’acosta, i les colles ultimen els preparatius per tal que tot estigui a punt pel dia assenyalat, el dissabte a dos quarts de nou del vespre. Els guanyadors de l’any passat van ser la Gresca d’Olot i Sant Joan les Fonts, i aquest any tornaran a intentar-ho. Però tindran difícil repetir l’èxit del 2011: la batalla de les flors veu com en aquesta edició augmenta el nombre de colles participants, perquè s’hi han afegit la colla Envelats i la Casa Cultural d’Andalusia.

Una altra de les novetats de la batalla de les flors d’aquest any rau en la seva presentació. Ràdio la Vall, de les Preses, compleix trenta anys, i per aquest motiu seran els professionals d’aquest mitjà els encarregats d’explicar tots els detalls de la batalla de confeti. D’altra banda, el CIT també ha presentat una nova litografia de la col·lecció ‘Farandulàrium’, de l’artista Tavi Algueró. Els Gegants d’Olot són els protagonistes del dibuix d’aquest any: uns gegants que no són aliens a l’actualitat. L’artista olotí també ha inclòs figures d’altres faràndules, com els marrans de l’AOAPIX, o bé el nen de Rialles.

 

 

Deixa un comentari