La cercavila que obre la porta a les festes del tura

cerca11

cerca11La cercavila ha obert aquest divendres a la tarda el camí cap a les festes del Tura 2012. Segurament és un dels actes més tradicionals i on hi participa un públic més nombrós, encapçalat pels milers de nens i nenes que omplen tots els carrers de la ciutat per veure passar les figures de la faràndula olotina. I no n’hi va faltar cap, des dels Gegants, Nans i Cavallets, passant per en Batoies de Batet de la Serra, els gegants del barri de Sant Miquel, la faràndula del nucli antic o el Porc i el Xai de l’AOAPIX. Durant més de dues hores es van passejar pels carrers dels centre d’Olot acompanyats de les xarangues. Si en vols veure més fotos fes clic a ‘llegiu-ne més…’

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

cerca1    cerca2

cerca3   cerca4

cerca6   cerca7

cerca8   cerca9