Els Xerrics celebren la diada castellera amb els Sagals d’Osona i els Marrecs de Salt

castells

castellsEls Xerrics d’Olot van celebrar ahir la seva diada castellera, coincidint com és tradició amb el dia de la festivitat del Tura a la ciutat. Les colles invitades en aquesta ocasió van ser els Sagals d’Osona i els Marrecs de Salt, en una jornada passada per aigua que ha portat més d’un maldecap després a l’hora de fer els castells previstos. Al final, els Xerrics van poder completar el seu programa, al descarregar un pilar de 4, el 3 de 6 amb agulla el 5 de 6 i el 4 de 6 amb agulla, que es va haver de repetir perquè no es va poder carregar en el primer intent. Ara queda una actuació dels Xerrics d’Olot a plaça: l’esperat pilar caminat per les escales de Sant Esteve, que serà el proper dimarts 11 de setembre a les 7 de la tarda, a la plaça rector ferrer.

Fes clic aquí per veure la notícia dels Xerrics

Deixa un comentari