La Gresca guanya, per segon any consecutiu, el concurs de la Batalla de les Flors

fdt_la_gresca

fdt_la_grescaLa colla La Gresca d’Olot i Sant Joan les Fonts són els guanyadors de la Batalla de les Flors, que organitza el Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot, el CIT. La carrossa guanyadora ha apostat per reproduir un joier, suposadament de la Gegantessa, amb l’escut de la ciutat d’Olot. Aquest és el segon any consecutiu que La Gresca guanya la batalla. En segon lloc han quedat l’Associació cultural i sardanista Flor de Fajol, tercers la Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca, quarts Els Embalats de Sant Miquel i, finalment, en cinquè lloc els Marxosos de Santa Pau. Enguany la presentació de la Batalla de les Flors ha anat a càrrec de dos locutors de Ràdio la Vall de les Preses, donat que enguany l’emissora celebra el seu 30è aniversari. La Batalla de les Flors és un dels actes més emblemàtics i multitudinaris de les festes del Tura i, de nou, ha aplegat a milers de persones al voltant de la Plaça Clarà i l’Escola Pia d’Olot.

Fes clic aquí per veure la notícia de la Batalla de les Flors

Deixa un comentari