La plaça de braus s’omple fins a la bandera per veure el renovat correbou

fdt_correbou

fdt_correbouEl correbou de les festes del Tura ha intentat recuperar els atractius d’anys anteriors, i que s’havien convertit en una tradició. El que no s’ha pogut retornar és l’hora, la de les matinades del Tura, i s’ha seguit fent a la nit. Segons la organització, unes 1.800 persones van omplir la plaça de Braus d’Olot, fins a la bandera, i 400 es van quedar a fora. Esquivadors, cavalls i atraccions van tornar a formar part de l’espectacle del correbou més tradicional. Els participants tampoc han canviat: joves amb mocadors vermells al voltant del coll, amb barrets de palla i a ritme de la música popular que sonava des de les grades. El d’ahir va ser el primer dels correbous organitzats per la Penya Taurina de la Garrotxa, que aquest any celebrarà els 40 anys d’història. 

Fes clic aquí per veure el Correbou

Deixa un comentari