La pluja obliga a suspendre diversos actes de les festes del tura

olot_pluja

olot_pluja

La pluja que ha caigut aquesta tarda ha obligat a suspendre diversos actes de les festes del Tura. La comissió de festes ha confirmat que no es pot celebrar el concert de festa major d’aquesta tarda que havia d’anar a càrrec de la Selvatana a la plaça Major. De totes maneres, de moment, es manté el concert de la nit. S’ha hagut de suspendre el campionat internacional de llençament de pinyol d’oliva, que organitza l’AOAPIX. En aquest cas no s’aplaça per cap altre dia. En canvi es celebrarà demà a les 17.15 la cercavila i l’espectacle infantil que s’havia de fer aquesta tarda. Arrencarà a l’Hospici fins als Claustres del Carme. I és que la precipitació ha deixat quantitats destacables en diversos municipis de la Garrotxa com a Sant Feliu de Pallerols, on s’han recollit 40 litres per metre quadrat. A Olot han estat menys, 17 litres concretament fins a les 7 del vespre.

x