Víctor Ark presenta a Olot ‘Bacia Me’

fdt_vctor_ark

fdt_vctor_arkEl Dj Víctor Ark, nascut a Campdevànol, és un productor musical, compositor i intèrpret que ja s’ha fet un espai en aquest complicat i complex món de la música electrònica. Els seus primers passos els va fer, precisament a Olot, tocant música Italo Dance en diferents pubs i discoteques. Es va fer gran el 2007, amb el disc ‘Coming back’, que va ser reproduïda en diversos països europeus. ‘Messenger’, ‘Summertime’, ‘Physical Más’ o ‘Unforgettable’ són els èxits que han arribat al llarg dels últims anys. Fa justament dos anys va llençar el seu primer disc, sota el segell de la prestigiosa Blanco y Negro Music, compilant dotze temes comercials. L’any passat en Víctor va llençar senzills com ‘Me abré ido en un instante’ i ‘Daisy Daisy’, aquest últim arribarà molt aviat als Estats Units, Mèxic i Israel. Aquest dissabte a la nit ha presentat a Olot el nou tema ‘Bacia Me’, juntament amb Daniela, acabada d’arribar de Suècia.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta