La manifestació de l’11-S de Barcelona, en directe per Olot Televisió

estelada-8

estelada-8La manifestació d’aquesta tarda a Barcelona convocada per l’Assamblea Nacional Catalana es preveu que sigui històrica i multitudinària. 25 autocars surten al llarg del dia d’avui de la Garrotxa per participar-hi i cetenars d’olotins ho faran amb el seu vehicle particular. Donada la trascendència de la convocatòria, Olot Televisió emetrà, a partir de les 17.30, un programa especial, en directe, per seguir minut a minut la manifestació independentista. El programa és una producció de Barcelona TV i la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya i que emetrem tots els canals de manera simultània. I aquest dimecres els programes informatius d’Olot Televisió analitzaran el dia després de la gran manifestació. Les Notícies explicarà com l’han viscut els garrotxins que s’han desplaçat a Barcelona i el programa ‘Pros i contres‘ entrevistarà a Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural i Alfons López Tena, portaveu de SI al Parlament.

Deixa un comentari