Una avaria deixa sense aigua a bona part d’Olot

Una part important d’olotins s’han quedat aquest dilluns al vespre i nit sense aigua. Una avaria va provocar que els dipòsits de Montolivet, que abasten una part de la ciutat, no s’omplissin i, per tant, no distribuïssin aigua als abonats. L’empresa concessionària del servei, Sorea, no ha pogut informat de què ho va provocar. En canvi se sap que al voltant de les vuit del vespre es van rebre les primeres trucades per falta d’aigua als habitatges, amb una afectació a bona part del nucli antic. El servei es va poder restablir al voltant de les 11 de la nit, una vegada els dipòsits de Montolivet es van poder omplir de nou. Aquesta avaria se suma a les nombroses queixes dels usuaris de telefonia mòbil que durant aquests dies de festes han tingut serioses dificultats per poder trucar, enviar missatges o utilitzar els programes que utilitzen el 3G.

x