El barri de Sant Roc llueix la nova escola

escola_sant_roc

escola_sant_rocL’altre novetat del curs a la capital de la Garrotxa és l’escola del barri de Sant Roc que, després de mesos, les obres ja han acabat i els alumnes han estrenat totes les instal·lacions. Mentre que les ràtios generals han experimentat puges a secundària, la situació als cursos d’infantil i de primària està normalitzada a la Garrotxa, i les xifres es mouen d’entre 25 a 26 alumnes per aula. En el cas concret de l’escola de Sant Roc, la població infantil del barri és més reduïda, i les aules compten amb menys alumnes. Tot i així, la direcció creu que el nombre d’alumnes per aula creixerà amb el temps. Els directors dels centres amb els quals ha parlat Olot Televisió opinen que encara els faltaria un professor més a la plantilla per donar una desposta eficient a la diversitat cultural que es troben a les aules.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Deixa un comentari