Olot estrena nou centre al barri del Morrot

escola_morrot

escola_morrotA Olot, les classes a primària i a l’ESO han començat amb normalitat. Els únics canvis s’han produït a les escoles del Morrot i de Sant Roc. Al Morrot, els alumnes han començat les classes al nou edifici i a Sant Roc, s’han obert als alumnes les últimes instal·lacions que quedaven per remodelar. Els estudiants ja no hauran de tornar a fer classes en barracons.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

La opinió d’Ita Asparó, directora pedagògica de l’Escola Pia

Primer dia a l’escola del Morrot. Els pares han acompanyat els seus fills a primera hora del matí per informar-se de tots els detalls relacionats amb la nova escola. Els professors els han fet baixar fins l’entrada posterior de l’edifici. Allà els han informat degudament de les novetats. L’escola està dissenyada per una sola línia i així ha començat el curs de p3, amb un únic grup. Respecte dels cursos superiors, la majoria estan distribuïts en dues línies. L’escola olotína que també estrena instal·lacions és la de Sant Roc. Avui s’han obert per primera vegada les aules de la part de l’edifici que quedava per remodelar.