Futbol de proximitat en directe a Olot Televisió, a partir d’aquest cap de setmana

Esports_en_xarxa

L’esport de proximitat serà el protagonista dels capsEsports_en_xarxa de setmana a Olot Televisió amb el programa Esports en Xarxa, que arrenca a les 19.30. Cada dissabte i diumenge, futbol en directe. Demà, CP Vilanova  – CP Calafell, un duel de rivalitat de la Copa d’Esports Penedès, el torneig més important de pretemporada. I, diumenge, partit del grup cinquè de tercera divisió: AEC Manlleu – FC Vilafranca. Els manlleuencs, en plena transformació, reben al Vilafranca, que manté a ‘Puchi’ com a principal perill ofensiu. Jordi Dot vol assolir el primer triomf a casa després d’ensopegar contra el Cornellà. Al llarg de la temporada Olot Televisió també oferirà, en directe, dos partits que l’Olot disputarà a casa; el primer contra el que disputarà contra el Figueres, el proper 18 d’octubre, i contra el Vic, a principis de l’any vinent. El CPA Olot també serà el protagonista i s’oferiran en directe tots els campionats on participaran les patinadores olotines.