Neix Banyoles Televisió, un nou canal de proximitat a la comarca del Pla de l’Estany

banyoles_tv_logo

banyoles_tv_logoAquest dilluns començarà a emetre la nova televisió gironina de la comarca del Pla de l’Estany, Banyoles Televisió. Es tracta d’un nou canal d’informació, divulgació i entreteniment que es podrà veure tant a la Televisió Digital Terrestre com a Internet. Aquest nou mitjà substitueix al Canal Català Girona Pla i té cobertura a les comarques del Pla de l’Estany, Gironès, Alt Empordà, Baix Empordà i la Selva interior. El mitjà compta amb una plantilla diversa, amb experiència, i té l’objectiu de crear una televisió propera, dinàmica i més present a les xarxes socials. A més, Banyoles Televisió comptarà amb un portal web que recollirà l’actualitat reflectida al canal.

El portal web, anomenat ‘www.banyolestv.cat’, permetrà accedir als continguts emesos ‘a la carta’ i participar o contactar amb la redacció de la televisió des de l’ordinador o des dels dispositius mòbils. Segons el nou mitjà de comunicació, Banyoles Televisió neix per posar en valor la informació local i vol consolidar-se com una aposta atractiva per a tots els públics. 

El nou mitjà conté informatius, amb continguts d’interès general i programació musical com també programes d’entreteniment.

 

x