Els Mossos detenen un jove francès amb 20 bosses d’haixix

mossos22

mossos22Durant la celebració de les Festes del Tura, els Mossos d’Esquadra van detenir un conductor que circulava amb fins a 20 bosses de plàstic plenes de haixix. La detenció es va produir el passat diumenge 9 de setembre a les 6 de la tarda a l’A-26, quan el detingut sortia d’Olot i circulava per l’autovia en direcció Girona. El cotxe anava amb excés de velocitat. Aquest fet va alertar els mossos d’esquadra, que el van detenir poc després. Els agents van inspeccionar el vehicle, i al maleter van trobar, com diem, fins a 20 bosses de plàstic carregades de haixix. El detingut és Ismail S., de 22 anys d’edat i nacionalitat francesa. Els mossos d’esquadra han obert una investigació al voltant d’aquesta detenció per esbrinar si hi ha més persones implicades en aquest cas.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta