Amb un euro pots anar als millors restaurants del món

mercat_sorteig

mercat_sorteigLa Plaça Mercat d’Olot porta els seus clients als tres millors restaurants del món. Ho fa mitjançant un sorteig, amb el qual els afortunats podran gaudir d’un àpat als restaurants Noma, de Dinamarca, el Celler de Can Roca i el Mugaritz, al País Basc.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Cada any, la revista Restaurant Magazine publica una llista amb els que considera que són els 50 millors restaurants del món. El Noma, de Dinamarca; el Celler de Can Roca de Girona, i el Mugaritz, al País Basc, són els tres restaurants que encapçalen aquesta llista. Ara, la Plaça Mercat vol portar els seus clients a tastar els menjars d’aquests establiments sense esperes. Una de les coses que més valora la revista Restaurant Magazine dels tres millors restaurants del món és el seu bon treball amb el producte fresc, fàcil d’aconseguir en llocs com la plaça mercat. Per a poder participar d’aquest sorteig cal comprar una butlleta a una de les parades de la Plaça del Mercat. Cada butlleta té un cost d’un euro, i hi ha temps de comprar-ne fins el dia 10 de novembre, coincidint amb la fira orígens, de productes amb denominació geogràfica protegida.