Endesa soterra les línies de baixa tensió del Parc Natural

lnia_electrica

lnia_electricaEndesa ha finalitzat recentment els treballs de millora de part de la xarxa de baixa tensió que discorre per zones boscoses i dins del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, amb l’objectiu d’integrar la xarxa elèctrica al seu entorn natural. Alhora, el reforç de la xarxa permet millorar la qualitat del subministrament als clients d’aquesta població. En concret, l’actuació ha consistit en la substitució de diferents trams de línies aèries de baixa tensió convencionals -que consten de tres cables paral·lels- per dos quilòmetres i mig d’un nou sistema de xarxa trenada, fet que representa una reducció important de les mides i l’amplitud física de la línia, de manera que se’n redueix notablement el seu impacte visual. A més, aquest tipus de disseny minimitza també el risc d’incendi forestal.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta