Demà se celebra la segona edició de la marxa 100% Tondo

100x100_tondo

100x100_tondo

Aquest dissabte es celebra la segona edició de la marxa ‘100% Tondo’, que ha doblat el número d’inscripcions, fins a 1.500. És l’homenatge al ciclista Xavi Tondo, que s’havia instal·lat a la Garrotxa i va morir l’any passat en un accident. La sortida serà a Sant Joan les Fonts. Els exciclistes professionals Joan Llaneras i Carles Torrent són les cares visibles d’aquesta cursa, que consta d’un a volta curta i una de llarga. La curta surt de Sant Joan les Fonts i anirà fins a Banyoles, per continuar per Santa Pau, passant pel volcà Santa Margarida per seguir fins a Olot i acabar a Sant Joan. El recorregut és de 68 quilòmetres amb 980 metres de desnivell. La volta llarga continuarà cap al port del Capsacosta. Una vegada a dalt els ciclistes continuaran fins a l’estació d’esquí de Vallter 2000. Arribats aquí s’hauran completat els 116 quilòmetres i 2.800 metres de desnivell. Tots els llocs per on passarà la cursa són indrets relacionats amb Xavi Tondo, on es posava a prova, on practicava abans d’una gran cursa.