El parlar de la Garrotxa, en una sèrie

frame_ponent

frame_ponentUn grup d’olotins i olotines han decidit donar forma als tres primers capítols del que volen que sigui una sèrie per Internet, titulada ‘Bufats pel Ponent’. La proposta pretén ser una manera didàctica de difondre el parlar de la Garrotxa, a través de divertides escenes enregistrades en format de sit-com. La sèrie va ser presentada divendres al Teatre Principal al més pur estil Hollywood.

 

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Divendres a l’entrada del Teatre Principal d’Olot no hi faltava de res, catifa vermella i centenars de persones expectants per l’arribada de les estrelles. No es van fer esperar, i a dos quarts de 10 arribaven els protagonistes de la nova sèrie sobre la Garrotxa, Bufats pel ponent. Ho feien en una original limusina que els portava un a un fins la catifa vermella. Després, era el torn de les entrevistes als mitjans i finalment, la presentació dels primers tres capítols pilot d’aquesta sèrie que es mostrarà, de moment, a través d’Internet. ‘Bufats pel ponent’ es diu aquesta sit-com garrotxina, que va fer que el teatre principal s’omplís fins la bandera per descobrir de què tracta. S’expliquen les aventures garrotxines d’una noia de Barcelona que ve a viure a Olot. A través de l’humor, els espectadors poden conèixer i aprendre la història de la ciutat i la comarca, així com les particularitats de la parla de la Garrotxa. El públic va sortir encantat del producte que aquest grup de persones, ciutadans com ells, s’han atrevit a portar fins a Internet.

Deixa un comentari