El ‘Pros i contres’ analitzarà l’avançament de les eleccions en un programa especial amb totes les forces polítiques

pros-i-contres-2

pros-i-contres-2El clam massiu de l’11-S, el fracàs del pacte fiscal i buscar l’aval del poble per la nova etapa que ara s’obre són els motius de l’avançament electoral del president de la Generalitat, Artur Mas. Donada la rellevància del moment, el programa ‘Pros i contres‘ d’aquest dimecres se centrarà a analitzar-ho amb un programa especial on s’han convidat els responsables locals de les forces polítiques amb representació parlamentària. El programa ha convidat a Josep Berga, de CiU; Albert Bramon, del PSC; Júlia Sala, del PPC; Llorenç Planagumà, d’ICV-EUiA, Pere Gómez d’ERC i Dani Planàs, de SI. El ‘Pros i contres‘, que dirigeix i presenta Albert Brosa, es podrà veure aquest dimecres a les 20.30, 22.30 i 00.30 i, també, a l’OTV a la carta.

Deixa un comentari