S’incendia el remolc d’un camió al Capsacosta i queda totalment calcinat

Cami_incendiat

Cami_incendiatUn camió ha quedat completament calcinat aquest migdia a la carretera que uneix la Garrotxa i el Ripollès a través dels túnels del Capsacosta, a la Nacional-260. El vehicle s’ha aturat just abans d’arribar al túnel de Collabós. Per causes que encara es desconeixen, el conductor del tràiler s’ha adonat que el remolc estava en flames i, de seguida, ha desenganyat la tractora per evitar que el foc es propagués a la cabina. El fort vent de ponent que bufa avui a la Garrotxa ha obligat als Bombers actuar amb rapidesa per evitar que les flames es propaguessin fins a la zona boscosa. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del SEM.