La xarxa s’omple de comentaris sobre la Garrotxa

blocs

blocs8 dels millors blocaires de viatges internacionals han visitat aquesta setmana la Garrotxa. A partir d’experiències ben atractives i impactants han pogut conèixer en dos dies el nostre territori. Turisme Garrotxa ha coordinat totes aquestes activitats amb les que la comarca ha entrat a formar part de la campanya de promoció en turisme 2.0 més important que s’ha fet mai a comarques gironines.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Aquests són alguns dels comentaris sobre la Garrotxa fets pels 8 blocaires que aquest dimarts i dimecres han visitat la Garrotxa. Són creadors i escriptors de continguts a les xarxes socials -dels més influents del món- que han arribat a les comarques gironines convidats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Després de participar en el primer congrés de blocaires de viatges a l’Estat Espanyol «TBEX Europe Costa Brava 2012», durant 2 dies han estat per la Garrotxa.

Des de la seva arribada a la Garrotxa, els blocaires no han parat ni un minut. Han  passejat amb burro català, han sopat dalt d’un volcà, han anat amb bicicleta elèctrica i han elaborat i després degustat diferents productes locals. Totes aquestes experiències han quedat plasmades en els comentaris que han fet a través de la xarxa socials, on tenen milers de seguidors.

Amb l’estada de 8 d’aquests blocaires, la Garrotxa entra a formar part d’aquesta campanya de promoció en l’àmbit de turisme 2.0, la més important que s’ha fet fins al moment a comarques gironines.

Deixa un comentari