L’assassí d’ancians haurà de seguir a la presó

joan_vila

joan_vilaFinalment el jutjat número 1 d’Olot ha acordat prorrogar la presó provisional, comunicada i sense fiança de Joan Vila, l’auxiliar d’infermeria acusat de matar onze ancians del geriàtric La Caritat. El diari El Punt Avui publica que haurà de continuar empresonat, empresonat, tal i com demanava el fiscal, Enrique Barata, i els advocats de l’acusació particular, Rafel Berga, Jaume Dalmau i jordi Coma. El lletrat de la defensa, Carles Monguilod, havia proosat, en canvi, que a partir del mes vinent, que és quan expirava el termini de dos anys de presó provisional del seu client, complís arrest domiciliari o de llibertat vigilada a casa seva. La jutgessa Anna Torres ho ha desestimat en creu que Joan Vila “té un arrelament familiar, social i laboral limitat”, segons cita el mateix rotatiu, unes circumstàncies que “no contribueixen a diminuir el risc de fuga”.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta

Deixa un comentari