L’IDESGA impulsa un cicle de conferències orientades cap a l’actualitat econòmica

idesga

idesgaL’Institut d’Estudis Sociològics de la Garrotxa, l’Idesga, comença dissabte un nou cicle de conferències, aquest any, relacionades totes amb l’actualitat que ens deixa la crisi econòmica. En general, la majoria tindran lloc divendres al vespre, i el lloc serà el Casal Marià. Es parlarà temes com la lluita energètica i geopolítica, l’escalada armamentística, el frau fiscal, la crisi política o la salut pública i la indústria farmacèutica. Aquesta xerrada en concret serà oferida per la germana Teresa Forcades. El cicle comença aquest dissabte amb una conferència a càrrec d’Ada Colau i Adrià Alemany, fundadors de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca. Tindrà lloc al Casal Marià a 2/4 de 8 del vespre.

Fes clic aquí per veure la notícia a l’OTV a la carta